tir. 01. jun.

|

Østergade 7

1 time med Sebastian Dorset

Sebastian Dorset har taget de bedste bidder fra hans første show 'Ord', og lagret dem på slovenske egetræsfade i et år, hvorefter de er blevet blandet med nogle betragtninger om alle de bivirkninger, Corona-virussen havde på vores samfund. Arrangør AACF

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
1 time med Sebastian Dorset

TId & sted

01. jun. 2021 19.00

Østergade 7, Østergade 7, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Mange, der optræder, har prøvet at få en dårlig anmeldelse, men kun de færreste kan prale af at selveste statsministeren greb ind og afbrød ens turné.

Men det kan Sebastian Dorset skrive på sit CV, efter han i foråret 2020 optrådte med sit første stand-up show ”Ord”, indtil Mette Frederiksen altså valgte at beskytte nationen mod dette uvæsen, og/eller en pandemi.

Nu har han taget de bedste bidder fra det show, og lagret dem på slovenske egetræsfade i et år, hvorefter de er blevet blandet med nogle betragtninger om alle de bivirkninger, Corona-virussen havde på vores samfund.

Set gennem Sebastians personlige briller har pandemien ikke kun kostet os tusindvis af døde og en masse milliarder, men også en uvurderlig mængde sund fornuft, så kom og se om ikke pandemien ender med at kunne kaste et par gode grin af sig – men helst uden at nævne det for Mette Frederiksen!

Arrangør AACF

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon