tor. 05. sep.

|

Magistraten

Blot til Lyst - Impro teater

Impro comedy er improviseret teater - det vil sige, at skuespillerne ikke aner, hvad de skal lave, før de står midt i det. Og så er det hyl! Impro comedy kan være mange ting og kendes bl.a. fra "Rundt på gulvet" i TV. Publikum kommer med stikord, improspillerne spiller og publikum får en sjov aften

Registration is Closed
See other events
Blot til Lyst - Impro teater

TId & sted

05. sep. 2019 20.00

Magistraten , Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Impro comedy er improviseret teater - det vil sige, at skuespillerne ikke aner, hvad de skal lave, før de står midt i det. Og så er det hyl!

Impro comedy kan være mange ting og kendes bl.a. fra "Rundt på gulvet" i TV.

Publikum kommer med stikord, improspillerne spiller og publikum får en sjov aften!

Hvis der bliver spurgt efter en ting, og en tilskuer råber: "Blandingsbatteri!", må spillerne gribe ordet og bruge det i scenen. Måske er det dit ord der kommer med?

Så tag en ven, veninde, din mor, ekskæreste, nabo, brugsuddeler eller bare en fremmed, du ikke har mødt endnu, under armen og kom og grin løs med Blot til Lyst!

Aarhusianske Blot til Lyst har tilsammen over 100 års erfaring i improviserede shows. De har improviseret sig gennem et utal af shows og festivaler i Danmark og udlandet og har på deres vej vækket alt fra underfundige smil og fnis til larmende latter.

Medvirkende: Mads Storgaard Jensen, Søren Valsgaard, Morten Svinth, Carrie Limburg og Mette Hedemann Olsen

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon