tor. 03. jun.

|

Magistraten

Digte Uden Pis

Digte… for mange en skriveform, som kan være lidt tung i det og måske har nogen også minder fra folkeskolen, hvor der skulle analyseres og findes meninger i snørklede sætninger. Men digte kan være noget helt og aldeles andet. Særligt når de fremføres af en komiker. Arrangør AACF

Registration is Closed
See other events
Digte Uden Pis

TId & sted

03. jun. 2021 19.00

Magistraten , Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Digte… for mange en skriveform, som kan være lidt tung i det og måske har nogen også minder fra folkeskolen, hvor der skulle analyseres og findes meninger i snørklede sætninger.

Men digte kan være noget helt og aldeles andet. Særligt når de fremføres af en komiker. NP. Henriksen er en skarp og frygtløs no-bullshit komiker. Han er måske et lovechild imellem Niels Hausgaard og Allan Olsen vol. 2.0, dog uden guitar, men ligeså revsende og morsom også præsenterer han denne helt nye genre indenfor comedy.

’Egentlig begyndte digtene som ideer til jokes, som jeg aldrig kunne finde ordentlig form på i mine almindelige comedyshows. Så begyndte jeg at skrive ideerne ned som digte og så kom grinene rullende fra salen.’ siger NP. Henriksen, komiker.

Det er hæsblæsende anekdoter og digtværk er bedste skuffe. Et sammensurium af lyrik, illustrationer og stand-up, der ikke er set før i dansk comedy.

"Digte uden pis - kommer af at gå rundt i en forstad til Århus, der hvor man troede, man ikke ville ende. Man lærer at sætte pris på de små ting, uden at forstadslivet bliver en stille resignation" siger, NP. Henriksen

Arrangør AACF

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon