lør. 26. jun.

|

Magistraten

Dreams so real

Dreams so real er en trio samlet af saxofonisten Jacob Danielsen. Trioens navn dækker over Danielsens længerevarende ønske om at spille med de to herrer : Gunde og Eyermann. Trioen dykker ned i den amerikanske sangskat, originalkompositioner og udvalgte klassikere. Arrangør AACF

Registration is Closed
See other events
Dreams so real

TId & sted

26. jun. 2021 19.00

Magistraten , Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Dreams so real er en trio samlet af saxofonisten Jacob Danielsen. Trioens navn dækker over Danielsens længerevarende ønske om at spille med de to herrer : Gunde og Eyermann. 

Trioen dykker ned i den amerikanske sangskat, originalkompositioner og udvalgte klassikere. De skæver til bandet med Carla Bley, Steve Swallow og Andy Sheppard og har dette bands unikke lyd som pejlemærke. 

Henrik Gunde behøver nok ikke nærmere introduktion. En af danmarks allerbedste pianister, kendt fra bl.a DR Bigband, Gunde on Garner og som sidemand for snart sagt alle i dansk jazz. En overordentlig behagelig mand, altid med et smil på læben og en musikalitet so når himmelske højder. 

Esben Eyermann er en af Danmarks bedst bevarede hemmeligheder i jazzen og så på elbas. En musikalsk naturkraft som til daglig arbejder på at revolutionere musikken i den danske folkekirke. Han samarbejder med alle de store musikere på den danske scene og nyder kæmpe succes sammen med sin kone Janne Mark både i ind- og udland. 

Jacob Danielsen er saxofonist som bevæger sig i mange forskellige genrer. Han modtog i 2017 gaffelprisen (danmarks ældste jazzpris, uddelt af Jazzselskabet i Århus). Han har spillet med Aarhus Jazz orchestra, Admiral Awesome, Thomas Sejthen bla. mange andre. Fælles for de tre herrer er deres dragning mod det inderlige og stemningsfulde i musikken. 

Dreams so real spiller på Magistraten lørdag d. 26/6 2021 kl. 19.00. Entre : 50,-

Arrangør AACF

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon