tor. 05. dec.

|

Magistraten

Impro Comedy julesjow- Blot til lyst

Impro comedy juleshow på Magistraten - I pakker ind, vi pakker ud! Improgruppen Blot til Lyst inviterer indenfor til impro comedy med kanel, knas og julespas i store mængder. Og vi vil så gerne have, du tager en gave med!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Impro Comedy julesjow- Blot til lyst

TId & sted

05. dec. 2019 20.00

Magistraten , Østergade 7, Silkeborg, Danmark

Om

Impro comedy juleshow på Magistraten - I pakker ind, vi pakker ud!  

Improgruppen Blot til Lyst inviterer indenfor til impro comedy med kanel, knas og julespas i store mængder. Og vi vil så gerne have, du tager en gave med!  

Har du en gammel tandbørste, et fitnesskort, en dejskraber eller andet, du gerne vil af med, så pak det ind og tag det med – så forvandler Blot til Lyst det til højsvungent juledrama. Og hvis alt går efter planen – hvad det sjældent gør – får du selv en gave med hjem.  

Tag også din stemme med og råb forslag til spillerne undervejs. Svaret bliver straks brugt på scenen, hvor handlingen tager fart med skæve scener, gakkede detaljer, overraskende karakterer og tvivlsom sang - det hele er improviseret underholdning uden manuskript.  

Så tag en ven under armen og vær med til at pakke Blot til Lyst ud - det er den rene gavebod med høj latter og massiv julestemning!  

Aarhusianske Blot til Lyst har tilsammen over 100 års erfaring i improviserede shows. De har improviseret sig gennem et utal af shows og festivaler i Danmark og udlandet og har på deres vej vækket alt fra underfundige smil og fnis til larmende latter.  

Medvirkende: Mads Storgaard Jensen, Søren Valsgaard, Morten Svinth, Carrie Limburg og Mette Hedemann Olsen

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon