søn. 15. dec.

|

Magistraten

Jule Comedy Bingo

Endelig sker det Comedy Bingo kommer til Silkeborg, i en ekstravagant Juleudgave. Glem alt om cerutter og lilla hår. I Comedy Bingo er tonen løssluppen og bingoværten uretfærdig. ***** Århus Stiftstidende: Comedy bingo er sjov med en kant af Comedy-genrens eftertænksomhed og hurtigehed

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Jule Comedy Bingo

TId & sted

15. dec. 2019 15.00

Magistraten , Østergade 7, Silkeborg, Danmark

Om

Endelig sker det Comedy Bingo kommer til Silkeborg, og så endda i en ekstravagant Juleudgave.  

Glem alt om cerutter og lilla hår. I Comedy Bingo er tonen løssluppen og bingoværten uretfærdig.

Efter flere år med fyldte teatersale , festivaldeltagelse og havnerundfartsbåde med Zulu Canal tours, fortsætter Comedy Bingo nu succesen med en landsturne. I en crazy cocktail af stand-up, impro, mærkværdige præmier, hemmelige gæster og ikke mindst... bingo. Tallene bliver råbt op i lind strøm og præmier deles ud til højre og venstre.

Under spillet vil der være rig mulighed for at grine, græde og græmme sig over Danmarks mest unfair bingospil. En regel, der dog sættes en ære i at overholde, er, at ingen går hjem uden gevinst. Held og lykke! I får brug for det!

***** Århus Stiftstidende gav Comedy Bingo 5 stjerner og følgende ord med på vejen: Comedy bingo er sjovt med en kant af Comedy-genrens eftertænksomhed og hurtige antrit!

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon