lør. 26. jun.

|

Magistraten

Liga Latina på Magistraten kl. 20.45

Nordisk Latin i verdensklasse på Magistraten Liga Latina har siden udgivelsen af sit selvbetitlede album høstet fem-stjernede anmeldelser samt radio spilletid i hele verden og betegnes som verdensklasse indenfor de rytmiske caribiske og latinske genrer. Arrangør AACF

Registration is Closed
See other events
Liga Latina på Magistraten kl. 20.45

TId & sted

26. jun. 2021 20.45

Magistraten , Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Nordisk Latin i verdensklasse på Magistraten

Liga Latina har siden udgivelsen af sit selvbetitlede album høstet fem-stjernede anmeldelser samt radio spilletid i hele verden og betegnes som verdensklasse indenfor de rytmiske caribiske og latinske genrer.

‘Det er et scoop at kunne præsentere et orkester af den kaliber i vores regi og i begrædelig mangel af vores allesammens elskede Riverboat Jazz Festival. Dette er således vores bidrag til at byen ikke skal undvære jazzen i den normale festivalweekend. Billetter holdes således også på beskedne 50 kr. i mangfoldighedens ånd’, udtaler teaterdirektør Tommy Nielsen.

Cubansk og latinsk jazz og folk musik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere for hvem det er en passion, at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk niveau. Et uforfalsket respektfuldt forhold til den latinsk/cubanske sangskat krydret med anmelderroste egen-kompositioner og en live-energi uden sidestykke har gjort dem til publikumsfavoritter og Liga Latina har taget publikum med storm på jazz- og worldfestivaler samt spillesteder de seneste sæsoner.

Mike Hecchi, vokal & nylon guitar - Michell Boysen, kontrabas - Bo Johansen, percusssion - Rune Krogshede, trompet - Theo Hjorth, piano

Arrangør AACF

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon