lør. 21. maj

|

Silkeborg

Luiz Murá [BRA]

Med en enorm fascination af Bossa Nova, improvisation, jazz og traditionel musik søger brasilianske Luiz Murá at forbinde sit hjemland med melodier og rytmer fra andre dele af verden. www.luizmura.com

Luiz Murá [BRA]

TId & sted

21. maj 20.00

Silkeborg, Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Med en enorm fascination af Bossa Nova, improvisation, jazz og traditionel musik søger brasilianske Luiz Murá at forbinde sit hjemland med melodier og rytmer fra andre dele af verden.  Luiz Murá er født i Rio de Janeiro og har altid været i en musikalsk atmosfære. At lytte til samba på barer og gader i Brasilien sammen med hans multikulturelle familie: japansk, portugisisk, brasiliansk, siciliansk og kalabresisk - en blanding af musik og kulturer har været til stede i hans natur, siden før han overhovedet blev født.
  Hans nye album "Origem" er en hyldest til legenden João Gilberto, kendt for sit samarbejde med Stan Getz og som én stamfædrene til Bossa Nova-genren. Med en brasiliansk palisander "Jacarandá Bahia"-guitar og sin umiskendelige søger Luiz Murá, at intimiteten og detaljerne om oprindelsen til Bossa Nova. Det forbindes med sit eget personlige ophav og flytter Bossa Nova-traditionen et autentisk skridt fremad.

www.luizmura.com

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon