fre. 20. aug.

|

Magistraten

Magi Filmdage // Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya

Kom med til Danmarks måske mindste filmfestival i gården hos Teater Magistraten. I tilfæde af regnvejr, rykker vi ind i salen. Billetter koster 35kr. (50kr. i døren). Du kan også købe en festivalsbillet, der giver adgang til alle 10 film for 200kr. Arrangeret i samarbejde med Øst for Paradis

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Magi Filmdage // Gud eksisterer, hendes navn er Petrunya

TId & sted

20. aug. 2021 22.00

Magistraten , Østergade 7, Silkeborg, Danmark

Om

Hver januar i en lille Nordmakedonsk by smider den lokale præst et trækors i floden, og byens mænd springer i vandet efter det. Held og succes vil nemlig følge den, der fanger korset resten af hans dage. 

Ved et tilfælde ender Petrunya i vandet og griber korset til de mange mænds store vrede. Hvor vover en kvinde at deltage i deres tradition? Folk i lokalsamfundet, kirken, politiet og ikke mindst Petrunyas forældre reagerer vidt forskelligt. Helvede bryder løs, Petrunya tages med på politigården, hvor både en feministisk journalist og en gruppe aggressive unge mænd forsamler sig udenfor – klar til at springe på hende med hver deres agenda. 

Men Petrunya står fast: Hun greb korset, og guderne skal vide, at hun kan bruge lidt held. Den prisvindende film med det mundrette navn er både morsom, medrivende og vedkommende - med en snert af romantik!

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon