fre. 17. apr.

|

Østergade 7

ORD - Et stand-up show med Sebastian Dorset Live Optagelse

Vi mennesker er de eneste, der bruger ord. Bortset fra syngende hvaler og papegøjer, der vil have sukker og ydmyger sig selv ved at kalde sig “poppedreng” for at få det. Og så den dér nuttede hund på youtube, der lyder som om den snakker, når man spiller mundharpe. (Showet optages Live.)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
ORD - Et stand-up show med Sebastian Dorset Live Optagelse

TId & sted

17. apr. 2020 19.00

Østergade 7, Østergade 7, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Ord.

Et stand-up show med Sebastian Dorset

Vi mennesker er de eneste, der bruger ord. Bortset fra syngende hvaler og papegøjer, der vil have sukker og ydmyger sig selv ved at kalde sig “poppedreng” for at få det. Og så den dér nuttede hund på youtube, der lyder som om den snakker, når man spiller mundharpe. Men bortse fra den slags er vi mennesker de eneste, der bruger ord.

Biblen siger at først havde Gud ordet, og at det var rigtig godt. Så fik Adam og Eva det, og de fødte et par børn, der nok skulle have holdt sig til ord, men bortset fra den episode hvor lille Kain var udadreagerende, så talte de om tingene.

Og ord er nok den største årsag til menneskehedens enorme succes. Ingen andre abearter har oprettet så mange blogs og podcasts som os, men hvis man dykker ned i den septiktank, der lurer under de sociale medier, så får man tanken at Kain egentlig bare sprang et par facebookdiskussioner over, og gik direkte til deres logiske afslutning.

Sebastian Dorset har brugt ord det meste af sit liv, og levet af det, lige siden han blev voksen, her i onsdags. Gennem snart 25 år som stand-up komiker, har han ledt efter de helt rigtige, og opdaget at dem finder man kun, hvis man ikke er bange for at sige noget forkert.

Kan man stadig risikere det i 2020? Er der plads til at navigere mellem de hyperforsigtige, der hører fornærmelser og i hver eneste vittig bemærkning, og så de kronisk rasende, der kun kender skældsord, og bruger dem til samme formål, som Kain svang øksen.

Begge sider er lige komiske, men heldigvis er de bange for latteren. Den er kryptonit for selvhøjtidlighed af enhver slags. Så vi må bruge latteren som redningsplanke i en tid, hvor det både er svært at finde noget at grine af, men helt umuligt at lade være.

Sebastian Dorset samler 25 års erfaring som komiker i et oneman show, der kan opleves i hele landet i første halvår af 2020. 

Du får både den autoritative guide til hvad du må grine af, og en yderst personlig beretning om hvordan man også kan være menneske. Showet er 90% ordbaseret, resten er pauser.

Kom og få leveret en unik omgang ord på en aften, der lever op til stand-up komikkens allerfineste egenskab: Den kommer aldrig igen, men er udelukkende et minde mellem en af landets mest erfarne komikere og hans publikum.

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon