lør. 18. apr.

|

Magistraten

Pasta & Menn - Made in søhøjlandet

MÆND ER LIDT SOM PASTA, IK? PASTA OG MENN HANDLER OM PASTA OG MÆND. JA, ET TEATERSTYKKE, DER HOLDER, HVAD DET LOVER. PASTA OG MENN ER OPSKRIFTEN PÅ EN GOD AFTEN. EN PORTION LETFORDØJELIGT KOMIK OM DATINGLIVET, SOM ER BÅDE VELSMAGENDE OG VELKENDT, MEN SOM MAN ALLIGEVEL IKKE KAN FÅ NOK AF.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Pasta & Menn - Made in søhøjlandet

TId & sted

18. apr. 2020 16.00

Magistraten , Østergade 7, Silkeborg, Danmark

Om

MÆND ER LIDT SOM PASTA, IK?  PASTA OG MENN HANDLER OM PASTA OG MÆND. JA, ET TEATERSTYKKE, DER HOLDER, HVAD DET LOVER. PASTA OG MENN ER OPSKRIFTEN PÅ EN GOD AFTEN. EN PORTION LETFORDØJELIGT KOMIK OM DATINGLIVET, SOM ER BÅDE VELSMAGENDE OG VELKENDT, MEN SOM MAN ALLIGEVEL IKKE KAN FÅ NOK AF.  DE TO MEDVIRKENDE, SOFIE OG KAROLINE, SIGER:  ”VI HAR VIRKELIG DATET MANGE MÆND I VORES SØGEN EFTER KÆRLIGHED. EN DAG SLOG DET OS, HVORMEGET MÆND MINDER OM PASTA. LIGESOM MÆND FINDES DER UENDELIGT MANGE TYPER PASTA. FUSILLIEN ER EN KRØLLET FÆTTER, SOM MAN IKKE HELT KAN REGNE UD, MENS PENNE HAR ET LÆKKERT YDRE, MEN ER FULDSTÆNDIG INDHOLDSLØS.  HVILKEN SLAGS … PASTA … LEDER DU EFTER? HVAD ER DET EGENTLIGT VI LEDER EFTER OG BETYDER FORM OG STØRRELSE EGENTLIGT NOGET? LEDER VI I VIRKELIGHEDEN EFTER DEN RAVIOLI, DER HAR DET HELT RETTE FYLD TIL VORES SMAGSLØG? ELLER HAR VI MERE LYST TIL BUFFETEN, HVOR MAN KAN PUTTE ALT DET PÅ SIN TALLERKEN MAN VIL?”  

SE FORESTILLINGEN OG FIND MÅSKE UD AF, HVILKEN SLAGS PASTA, DU ER MEST TIL, OG HVOR DU HELST FINDER DEN. PÅ EN LILLE, ROMANTISK ITALIENSK RESTAURANT? VED HYLDERNE MED TØRVARER I NETTO? ELLER MÅSKE TIL EN ØKOLOGISK, UNDERGROUND STREETFOOD FESTIVAL SOM INGEN HAR HØRT OM?  

SILKEBORG OG STAVANGER PASTA & MENN ER EN SELVBIOGRAFISK COLLAGE, INSPIRERET AF TINDER-FILOSOFI OG FORSKELLIGE FORMER FOR KÆRLIGHED. SKIFTENDE MONOLOGER GIVER PUBLIKUM INDBLIK I BÅDE TANKERNE OG TRAGEDIERNE, NÅR MAN SOM KVINDE FÆRDES I DATINGJUNGLEN ELLER EFTERLADES UDSLIDT PÅ SOFAEN EN SØNDAG AFTEN.  

SOFIE LADEGAARD JØRGENSEN OG KAROLINE NORMANN FLØYSVIK STUDERER BEGGE DRAMATURGI. KAROLINE ER NORSK OG STRUKTURERET, SOFIE ER DANSK OG KREATIVT TÆNKENDE. DEN ENE ER FRA SILKEBORG OG DEN ANDEN FRA STAVANGER, OG SAMMEN KOMPLIMENTERER DE HINANDEN SOM KETCHUP PÅ PASTA!  

PASTA & MENN VANDT SCENEKUNSTHUS AARHUS PRIS VED QUONGAFEST 2018.

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon