tir. 29. okt.

|

Østergade 7

RASMUS PALUDANS HVIDE SKJORTER (1)

Det begyndte i skolegårde, på YouTube, i børneværelser, på højrefløjen og endte med at Rasmus Paludan blev partileder opstillet til folketinget. En monolog der undersøger Bullshit retorik og 100% bygger på Paludans egne ord.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
RASMUS PALUDANS HVIDE SKJORTER    (1)

TId & sted

29. okt. 2019 20.00

Østergade 7, Østergade 7, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Det begyndte i skolegårde, på YouTube, i børneværelser, på højrefløjen og endte med at Rasmus Paludan blev partileder opstillet til folketinget. De politiske kommentatorer kaldte det i flæng for omrejsende gadeteater, politisk cirkus og performance men hvad sker hvis man kaster Paludans ord op i luften

og ind på teaterscenen i en monolog der undersøger Bullshit retorik og 100% bygger på Paludans egne ord fra YouTube videoer – taler – interviews og udvalgte tekstpassager. En forestilling hvor vi kun bruger Paludans ord - uden at lægge ham ord i munden. Vi møder feltmadrasser, væmmeligboer og politidirektøren der støtter terror.

Det her er ikke en normal teaterforestilling, publikum skal ikke sidde ned men inviteres ind i manegen hvor de skal stå rundt om politiafspærringen.

Rollen som Rasmus Paludan bliver spillet af storyteller og teaterdirektør Tommy Nielsen, der i sin kunstneriske proces, har set flere 100 timers YouTube videoer, læst stakkevis af interviews og aktindsigter for at gå på opdagelse i Pauldans ord og kunne leve sig ind i rollen.

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon