lør. 06. nov.

|

Silkeborg

Trubaduren & hans Rockband - Live på Magistraten

Trubaduren & hans Rockband Trubaduren er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve og det jyske frihedsideal.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Trubaduren & hans Rockband - Live på Magistraten

TId & sted

06. nov. 2021 20.30

Silkeborg, Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Trubaduren & hans Rockband

Trubaduren er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget  originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires støvede  fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve og det jyske frihedsideal,  der i daglig tale eksempelvis forbindes med det privilegium det er at have en baghave

I efteråret 2020 udgav de deres andet studiealbum “At Danse Moderne”, der  genremæssigt bevæger sig indenfor dansk visekunst, jazz, samba, bossanova og  folkelig rock. De skriver sig på denne måde ind i en stolt tradition af nordiske  trubadurer, der på forskellig vis har vendt blikket mod varmere himmelstrøg og ladet  skandinavisk vemod blande med sydens pulserende rytmer. Nævneværdige  eksempler kunne være kunstnere som Cornelis Vreeswijk, Søren Kragh-Jacobsen og  C.V. Jørgensen.

Trubadurens relaterbare tekster vækker begejstring hos unge som gamle, og deres  karismatiske live-optrædener har givet dem status som hele Aarhus’  yndlingshusorkester nummer 1! De har gennem årene spillet en lang række forskellige  koncerter på alt fra hipster-festivaler og bryggerier til husbåde og sølvbryllupper samt  regulære spillesteder i hele landet.

Trubaduren er:

Tobias Stjernholm – Sang, mundharmonika, trompet

Rasmus Bak Christiansen – Guitar

Rune Kragh – Harmonika, Orgel

Jonas Kardyb – Trommer, Percussion

Jeppe Abildgaard – Bas

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon