fre. 25. jun.

|

Magistraten

Uffe Steen Trio på Magistraten

Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene. Arrangør AACF

Registration is Closed
See other events
Uffe Steen Trio på Magistraten

TId & sted

25. jun. 2021 19.00

Magistraten , Østergade 7F, 8600 Silkeborg, Danmark

Om

Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene.

Gruppens medrivende sammenspil bygger på varierede og iørefaldende melodier. Der bliver spillet original musik i grænselandet af blues og jazz og ikke 2 koncerter er ens.

Uffe Steen har i sin lange karriere, spillet med et stort antal anerkendte jazz og bluesnavne. Han er kendt for sin unikke teknik og indfølte og medrivende spil, og har med sine 2 sidste CDer ”Play” og ”Dust In My Coffee” med Adam Nussbaum og Lennart Ginman opnået international anerkendelse.

Thomas Sejthen er den bundsolide klippe i  trioens musikalske malstrøm, og som bonus leverer han  et meget spændende og anderledes solistisk modspil til guitaren.

Jesper Bo Knudsen er klangekvilibristen, der med sine trommer får musikken til at strømme og smelte sammen. Jesper Bo Knudsen lægger sig inciterende bag solisten, og er klar lige der, hvor det hele eksploderer.

Arrangør AACF

Del begivenheden

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon