om Magistraten

62109608_10219227031365131_6091013187715

Magistrat (fra lat. magistratus) betyder (Stads)øvrighed og er en betegnelse for den forsamling, der udgør ledelsen i et magistratsstyre.

Oprindelig afledt af magister, den der magter mere end flertallet.

Teateret Magistraten ønsker at magte mere, men ikke mere end, men mere sammen med flertallet.

Bevægelse er en forudsætning for den kulturelle øvrighed, som skal være det herskende dogme for Magistraten. Det repræsenterer vovemod og handler i sin enkelhed om friheden til at udøve sin kunst, eksperimentere og turde fejle. Øvrigheden giver plads til at træde uden for normalområdet for på den måde at skabe unikke oplevelser for publikum samt prikke til den gængse forståelse af scenekunsten.

Det kunstneriske råderum er bredt. Magistraten skal altid være i bevægelse og vil konstant afsøge nye kunstneriske græsgange. Magistraten skal afvikle, udvikle og være medproducent på forestillinger og arrangementer, som involverer scenekunsten i aktuelle eksistentielle, sociale og samfundsrelevante problemstillinger.

Magistraten skal arbejde med begrebet øvrighedens scenekunst (comedy, teater, dans, cabaret, musik, lyrik, storytelling, spoken word, talks og magi) og favne kunstnere fra både ind- og udlandet, samt konstant afsøge forskellige former for kunstnerisk samarbejde på tværs af genrer og udtryksformer.

Som kreativ katalysator for Silkeborgs kulturliv skal Magistraten nå nye kunstneriske højder, skabe unikke teateroplevelser for publikum samt udviklingsmuligheder for kunstnere.

Magistraten skal være stedet, hvor alt er muligt og magien skabes!

Bobler på 

Fad

Vi har kolde italienske bobler på fad til kun 35 kr. 

Bliv

frivillig

På Magistraten er vi afhængige af vores fantastiske frivillige, join vores team sen en mail til info@magistraten.dk 

Køb biletter 

i lydcafeen 

Billetter kan købes online eller i vores lydcafe. 

Byens billigste

Kaffe

Vi har byens billigste Kaffe i vores Cafe som er åben hver dag fra 14.30-18

lørdag

10.00-15.00

MAGISTRATEN I BILLEDER 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon